Wat kost het nou om op Schiphol te parkeren?

In Tuning by Peter

Wie denkt er na een bezoek aan Schiphol snel even te parkeren en er goedkoop van af te komen zal in de meeste gevallen wel wat lelijk op zijn neus kijken. Niet alleen is de gemiddelde tijdsduur dat je weg zal blijven niet kort te nemen, maar zijn ook de tarieven niet altijd aan de lage kant. Er zijn verschillende “aanbieders” van parkeerplaatsen te vinden bij Schiphol en is het ook mogelijk om er voor lange tijd jouw auto achter te laten.

Veel aanbieders spelen in op de vraag

Langdurig parkeren Schiphol is veelgevraagd omdat het de beste mogelijkheid biedt om gelijk bij terugkomst over jouw eigen auto te beschikken. Dit is vooral van belang voor zij die nog een flinke afstand moeten reizen na aankomt en dat het snelst gedaan kan worden met een eigen auto. Vooral gezinnen maken er veel gebruik van en kan er gekozen worden uit speciaal samengestelde paketten die het mogelijk maken de auto al voor een paar tientjes voor ongeveer een week veilig achter te laten. De grote concurrentie maakt het verstandig om jou tijd te nemen om een vergelijking te maken tussen niet alleen de tarieven, maar zeker ook de daaraan gestelde voorwaarden.

Overdekt of niet?

Afhankelijk van het jaargetij kan er gekozen worden om de auto overdekt te parkeren. Dit kost natuurlijk wel wat meer, maar is het dan ook veel comfortabeler. Ideaal voor gezinnen is ook de mogelijkheid om de auto te parkeren bij een hotel in de buurt. Er zijn een aantal hotels te vinden nabij Schiphol waar je de mogelijkheid hebt om eerst goed uit te rusten voor de reis en de auto ook achtergelaten kan worden. Voor het vervoer naar Schiphol zelf worden er dan speciale pendelbussen I gezet. Bij terugkomst check je dan weer in bij het hotel en kan je vervolgens al gelijk over de auto beschikken.

Wie voor een korte duur de auto moet parkeren betaald gewoonlijk een relatief scherp tarief en kunnen de kosten soms zelfs voor een tijdsperiode van een aantal minuten in rekening worden gebracht.

PeterWat kost het nou om op Schiphol te parkeren?